Ξενοδοχεία - επαγγελματικοί χώροι

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, γηροκομεία

Ο καθαρισμός των στρωμάτων σε αυτούς τους χώρους θεωρείται απαραίτητος διότι έτσι εξουδετερώνονται αλλεργιογόνοι και άλλοι παράγοντες συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας. Κυρίως δε, βοηθά άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, όπως ηλικιωμένοι ή παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα, αλλεργίες στα ακάρεα κ.ά.

Ξενοδοχεία

Μείζων ζήτημα σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή μονάδα είναι η καθαριότητα. Είναι σημαντικό για την ευχάριστη διαμονή των πελατών να υπάρχει συνέπεια και βάθος σε αυτή. Διαφορετικά οι πελάτες προκαταλαμβάνονται αρνητικά και όσο υψηλού επιπέδου και αν είναι οι υπόλοιπες υπηρεσίες/παροχές που προσφέρετε ίσως να μην καταφέρετε να του ικανοποιήσετε κάτι το οποίο θα σήμαινε και απώλεια εσόδων. Οπότε μην αφήνετε στην τύχη το θέμα της καθαριότητας. Προσλάβετε τους ειδικούς για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στόχος του δικτύου μας είναι οι προσδοκίες σας στα θέματα καθαριότητας να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών σας.

* Όλες οι προαναφερόμενες εργασίες, συμπεριλαμβανομένου της αδιαβροχοποίησης και βραδυφλαγίας (εάν επιθυμεί ο πελάτης), μπορούν να εφαρμοστούν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, όπως καταστήματα, γραφεία επιχειρήσεων, ξενοδοχεία και σκάφη αναψυχής.

100 μόρια για ξενοδοχεία

Για όσους επαγγελματίες ξενοδόχους δεν γνωρίζουν αναφέρουμε πως στο Φ.Ε.Κ. 10 του 2015 Αριθμός 216 Άρθρο 7 (Παράρτημα) «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων» σημειώνεται πως ενώ το κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα είναι υποχρεωτικό για τα ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών ο καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση είναι προαιρετικός και λαμβάνει 100 μόρια.

Δίκτυο Καθαρομαγεία

Σύντομα και στην πόλη σας!