Βιοκαθαρισμός - καθαρισμός στρωμάτων

Τι πρέπει να γνωρίζετε. Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατά την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπόνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στη δική μας υγεία.

Κάτι που πρέπει να γνωρίζεται είναι ότι σε ένα χρόνο το στρώμα και τα μαξιλάρια φιλοξενούν πάνω από 1.500.000 μικροοργανισμούς - ακάρεα και άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες. Με κάθε κίνηση του σώματός μας, κατά τη διάρκεια του υπνου εισπνέουμε αυτή την αλλεργιογόνο σκόνη που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται βλαβερή για τον οργανισμό μας.

Κάτι που γνώριζαν παλιά είναι ότι τα στρώματα επειδή ήταν εύκαμπτα και ελαφριά οι νοικοκυρές τα χτυπούσαν για να τα τινάξουν και τα άφηναν στον ήλιο. Κάτι που σήμερα είναι πρακτικά πολύ δύσκολο λόγω της κατασκευής τους, του όγκου και του βάρους τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν για πολλά χρόνια ακαθάριστα. Η εταιρία Evrotas Clean δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα εφαρμόζοντας τη μέθοδο βιοκαθαρισμού στρωμάτων εξουδετερόνοντας αλλεργιογόνους και άλλους παράγοντες συμβάλλοντας έτσι στην προσταστία της υγείας των πελατών της.

Μέχρι πρότινος ο καθαρισμός των ταπετσαριών των επίπλων - σαλονιών και μοκετών γινόταν με διάφορους τρόπους (με τη χρήση απορρυπαντικών και διαλυτών) που είχαν σαν αποτέλεσμα να παραμένουν πολλά κατάλοιπα στις ταπετσαρίες των επίπλων και στις μοκέτες.

Σήμερα μπορείτε να ανανεώσετε το σαλόνι και γενικά τις ταπετσαρίες των επίπλων σας καθώς και τις μοκέτες παρέχοντας τους βαθύ καθαρισμό χωρίς το φόβο της συρρίκνωσης ή το ξεθώριασμα των χρωμάτων τους.

Έντονοι αντιαισθητικοί λεκέδες και έντονο γάριασμα από την καθημερινή χρήση αφαιρούνται με τη μέθοδο microsplitting (μικροδιάσπαση) ενώ ταυτόχρονα απαλλάσονται από μικροοργανισμούς και βακτηρίδια με τα 100% οικολογικά προϊόντα Single-pass, Citra clean, Sta-kill της Bio Productions.

Δίκτυο Καθαρομαγεία

Σύντομα και στην πόλη σας!