Υπηρεσίες

Βιοκαθαρισμός - καθαρισμός στρωμάτων

Τι πρέπει να γνωρίζετε. Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατά την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπόνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στη δική μας υγεία.

Ξενοδοχεία - επαγγελματικοί χώροι

Μείζων ζήτημα σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή μονάδα είναι η καθαριότητα. Η μη εκπλήρωση των προσδοκιών του πελάτη συνήθως σημαίνει και απώλεια εσόδων. Μην αφήνετε στην τύχη το θέμα της καθαριότητας. Προσλάβετε τους ειδικούς για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Καθαρισμός σαλονιών - ταπετσαριών επίπλων

Με τη βοήθεια των εξιδικευμένων τεχνικών μας μπορείτε πλέον να ανανεώσετε το σαλόνι σας, τις ταπετσαρίες σας αλλά και τα έπιπλά σας απαλλάσσοντάς τα από έντονο γάριασμα και αντιαισθητικούς λεκέδες επιτυγχάνοντας βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση των χρωμάτων. Μπορείτε ακόμα να τα προστατεύσετε αδιαβροχοποιόντας τα.

Καθαρισμός χαλιών - μοκετών

Στον επί τόπου καθαρισμό χαλιών - μοκετών με εξειδικευμένα μηχανήματα απομακρύνουμε πλήρως και σε βάθος όλους τους στερεούς και αλλεργιογόνους ρύπους και στην συνέχεια με καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον (χωρίς σαπούνι, διαλύτες, χλώριο η ένζυμα) επιτυγχάνουμε ένα ασφαλές, υγιεινό και τέλειο καθάρισμα. Έτσι επαναφέρουμε τα χαλιά και τις μοκέτες σας στο φυσικό τους χρώμα.

Εσωτερικός καθαρισμός σκαφών

Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στον καθαρισμό των σκαφών αναψυχής μας καθιστούν τους πλέον ειδικούς ως προς το αποτέλεσμα για τον πλήρη εσωτερικό καθαρισμό των μοκετών, σαλονιών, στρωμάτων και δερμάτινων επιφανειών, εξασφαλίζοντας ένα απόλυτα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Επιπλέον εφαρμόζοντας την αδιαβροχοποίηση επιτυγχάνονται αλέκιαστες επιφάνειες διατηρώντας τους χώρους μονίμως καθαρούς.

Δίκτυο Καθαρομαγεία

Σύντομα και στην πόλη σας!