Εξιδικευμένοι Τεχνικοί - Σύμβουλοι Καθαρισμού

Εξειδικευμένος τεχνικός - σύμβουλος καθαρισμού, είναι ο επαγγελματίας καθαριστής ταπήτων - ταπετσαριών - συντηρητής ινωδών και υφασμάτινων επιφανειών. Εκτός από την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, έχει ταυτόχρονα και την απαιτούμενη θεωρητική κατάρτιση από πιστοποιημένο φορέα ή φορείς ώστε να αποδεικνύεται η ειδικότητα του (ΙΕΚ - σχολή κλωστοϋφαντουργίας - σειρά σεμιναρίων).

Τι προσφέρει:

Μεταβαίνει μετά από πρόσκληση του πελάτη στο χώρο του. Επισκέπτεται δημόσιους και επαγγελματικούς χώρους και προτείνει λύσεις για τυχόν θέματα που αφορούν την απορρύπανση, το βίοκαθαρισμό, τον καθαρισμό και την αποκατάσταση. Παρατηρεί και ελέγχει τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε χαλιά, μοκέτες, στρώματα, κλινοσκεπάσματα και ταπετσαρίες επίπλων από επιβαρημένο περιβάλλον λόγω ρύπανσης από στερεούς ρύπους, λεκέδες - ακάρεα - υγρασία - πυρκαγιά ή πλημμύρα.

Θα πάρει δείγμα σκόνης στερεών ρύπων και περιττώματα ακάρεων από στρώματα, μοκέτες, χαλιά ή ταπετσαρίες επίπλων το οποίο θα παραδώσει στον πελάτη σφραγισμένο, δίνοντας του τη δυνατότητα να το προσκομίσει στον αλλεργιολόγο του.

Θα συμβουλέψει και θα προτείνει λύσεις για την αποκατάσταση της καθαριότητας και απόσμησης από κατάλοιπα πυρκαγιάς, υγρασίας, απορρίμματα κατοικίδιων ζώων.

Θα προτείνει μέτρα προληπτικής προστασίας των ινωδών και υφασμάτινων επιφανειών όπως: απορρύπανση, απομάκρυνση λεκέδων, αδιαβροχοποίηση, βραδυφλεγία.

Δίκτυο Καθαρομαγεία

Σύντομα και στην πόλη σας!