Δίκτυο Συνεργατών Καθαρομαγεία

Δημιουργήσαμε το μέλλον στον βιοκαθαρισμό στρωμάτων, επίπλων, χαλιών, μοκετών, εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων και σκαφών, το Δίκτυο Συνεργατών Καθαρομαγεία.

Ένα δίκτυο από επαγγελματίες, εξειδικευμένους τεχνικούς - συμβούλους καθαρισμού, που μπορείτε να συμβουλευτείτε, να συζητήσετε μαζί τους και να δώσουν λύση στο οποιοδήποτε θέμα καθαρισμού υπάρχει στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα καθαρισμού στα στρώματα, στις ταπετσαρίες των επίπλων, στα χαλιά και τις μοκέτες σας αλλά και την απαλλαγή τους από ακάρεα - μύκητες - βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς.

Γιατί να εμπιστευτώ το Δίκτυο Καθαρομαγεία;

  1. Απαρτίζεται από επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία συνοδευόμενη από την απαραίτητη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση από πιστοποιημένους φορείς.
  2. Απευθύνεστε σε εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι είναι και σύμβουλοι καθαρισμού (Technical Consultants - Specialized Cleaning) καταρτισμένοι από τον επίσημο φορέα ΚΕΚ - ΓΣΕΒΕΕ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος).
  3. Οι εξιδικευμένοι τεχνικοί μας, μπορούν να προτείνουν και να βρουν λύσεις για οποιοδήποτε θέμα καθαρισμού, την αποκατάσταση της καθαριότητας, την απόσμηση (από κατάλοιπα καπνού πυρκαγιάς - υγρασίας μούχλας - κατοικίδιων ζώων) και την απορρύπανση στερεών ρύπων που περιέχουν (ακάραια, μύκητες, βακτηρίδια και άλλους μικροοργανισμούς)

Δίκτυο Καθαρομαγεία

Σύντομα και στην πόλη σας!